19 Haziran 2009 Cuma

Aşkımız Armaya

Mart ayının sonlarına doğru bir cuma günü;

Kimisi okulundan sınavından kopup, kimisi işini gücünü bırakıp yine sevdalısı olduğumuz Armanın peşinden gitmek için, yollara düştü. Gittiler Allah'ın izniyle, dönecekler inşallah. Taraftar bugün üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Maç oynanırken, televizyona bestelerin tamamının geldiğine hepimiz şahit olduk.

Bir de diğer tarafa bakalım. Arkasında taraftar desteği olan, Bursa takımı ile bu sene 4 kez karşılaşmış ve mağlubiyeti bulunmayan Fenerbahçe takımı. Takımı, Futbolcusuyla, teknik direktörüyle, başkanıyla (!)..

Maç başladı, 1-0 iyi güzel hoş. Ama bakıyoruz takıma, ne koşmak var, ne mücadele. Avrupa'da bu sene başarı yok. Sebebi yine aynı, Kaybolan Ruhumuz..

Bu takımı, geçen senenin şampiyonlar liginde çeyrek finale çıkmış takımını, bu hale düşürenler utansın. Futbolcu yada Teknik Direktör adı vermiyoruz, hepimiz herşeyin farkındayız zaten.

Ama kendi egoları ile bu kulübü yöneten bir başkan, gs ve bjk antrenörlerinin yaş toplamına eşit yaşta bulunan Fenerbahçe'yi çözememiş, Türk futbolunu bilmeyen bir teknik direktör ve mücadele etmeyen, koşmayan çalışmayan, üzerinde taşıdığı kutsal formanın hakkını vermeyen futbolcular ile bu iş olmaz. OLMUYOR !

Dün 1, Bugün 2, Yarın belki 3 olacak. Buna kim dur diyecek ?

Liseli Genç Fenerbahçeliler
www.LiseGFB.com

0 yorum:

Yorum Gönder