19 Haziran 2009 Cuma

Siz olmadan yok bu tribünün anlamı !

Bugün hepimizi üzen haberler aldık. Sefa ağabeyimiz ve Nuri ağabeyimiz üzerimize oynanan oyunlar (!) hainlikler sonucu tekrar ceza almış durumdalar. Ağabeylerimizi hainliklerle, adiliklerle düzenbaz oyunlarla yanlarımızdan almak istiyorlar.

Ama bilmiyorlar ki,

Onların yaptığı bu rezalet bizi birbirimize daha sıkı bağlamakta,

Onların yaptığı bu kepazelik bize direnmeyi, herşeye rağmen grubumuz için abilerimiz için bu yoldan bu davadan vazgeçmemeyi öğretmekte..

Onların üzerimize oynadığı bu oyunların sonu gelmeyecek belki ama, bizim de direnme gücümüz bitmeyecek. 200'ler olarak Ankara'ya gittik ( Hacettepe Maçı ). Tribünleri bir edip bazılarını mosmor (!) ettik.

Ağabeyimiz, tribünde olmasa bile her daim yanımızda.. Ama abilerimiz olmadan tribünün hali ortada..



Bursa maçında ağabeyimizin olmasıyla herkesin yüzüne gelen mutluluk bağrına da yansımıştı. Herkes içten yürekten bağırıyordu. Herkese bir sevinç hakimdi. Ta ki bugüne kadar. Oynanan oyunlar üzerimize yansımış ki bugün ki tribünlerin hali ortada. Maraton yok, migros yok..



Oysa ki, Fenerbahçe aşıkları, takımları uğruna cefa çekenler, bize yol gösterenler, ağabeylerimiz başımızda olduğunda tribünlerin hali ortada. Onları bizden ayıranlar ayırmak isteyenler (!) amaçlarına ulaşmamalılar.

Biz ne kadar zor olursa olsun ağabeylerimizin eksikliğini göstermemeliyiz. Bize öğretildiği gibi, söylendiği gibi, gördüğümüz gibi davranmalıyız. Grubumuzu, abilerimizi yıpratacak şeylerden kaçınmalı her attığımız adımı değerlendirmeliyiz. Zor da olsa.. Grubumuz için, davamız için, ağabeylerimiz için..

0 yorum:

Yorum Gönder