19 Haziran 2009 Cuma

Öncelikle selamlar,

Herkesin tek yürek, tek vücut olması gereken bir karşılaşma..

Bir birlik beraberlik ve bütün öncelikle tribünde ardından oyunda bizi galip yapan taraf olacaktır.

Herkesin taraf değil, taraftar olması gereken bir karşılaşma..

Sezon boyunca iyi kötü maçlar gördük, geçirdik. Bazen imrendik, bazen iğrendik. Ama iyi kötü gelip geçirdik. Maratona yeni geçilmesiyle oluşan sıkıntılar, üzerimize oynananlar, migrosun boşluğu, bilet fiyatları derken sezon sonu geldi. Bu maça gelen herkes öncelikle, maç anında maçı izlemeyi unutmalıdır. Eğer cidden kazanılması, bu hasrete son verilmesi isteniyorsa o zaman birşeylerden fedakarlık yapmamız gerek.

Herkesin fedakar ve hırslı olması gereken bir karşılaşma..

Biliyoruz ki, maça geleceklerden kimis işinden, kimisi okulundan fedakarlık yaptı. Fakat bunu bir bütünle özdeştirmedikten sonra gösterilen ve yapılan emekleri boşa atmak olmaz. Tribünde de maçı izlemek yada herhangi bir boş davranış yapılmamalıdır. Hayati önem taşıyan bu karşılaşmada gücümüzün yettiğince, hatta yettiğinden bile ötesince destek vermeliyiz.

Herşeyden önce herkesin gerçekten İNANMASI ve DESTEKLEMESİ gereken bir karşılaşma..


İnanmak, başarmanın yarısı. Desteğimizle kalan yarıyıda kendi lehimize çevirirsek sonuç istediğimizden de güzel olabilir. Neden olmasın ? Lütfen, herkes ama herkes bu maç bazı şeylerden fedakarlık yapsın. Bizim için, grubumuz için, abilerimiz için, kendiniz için, herşeyden öte FENERBAHÇEMİZ için..

Haydi Gerçek Fenerbahçe Taraftarı, Sıra SENDE !

Emir Bağdatlı
Liseli Genç Fenerbahçeliler

0 yorum:

Yorum Gönder