10 Ağustos 2009 Pazartesi

Deplasman Otobüsü | İnönü


İnönü Deplasmanı

Şampiyonluk heveslerini yarınlara bırakmaya hazırlanmaya başladık, Perşembe gününden çıkan biletler için Çarşamba gecesinden yoğunluk olur endişesiyle sabahlayan arkadaşlarımız hiç olmadık bir durumla karşı karşıya kalmışlardır. Takımın kötü gidişatı nedeniyle seyirci-taraftar farkı bir kez daha ortaya çıkmıştır. Bunun sonucunda maç günü bilet satışları yaşanmış, tribünümüzde ufak tefes boşluklar göze çarpmıştır.

Maç günü ise erken saatlerde toplanmaya başladık Kızıltoprak'ta bulunan eski dernek binasının önünde. Geçtiğimiz günlerde rahmetli olan merhum Necmi Gülümsel ağabeyimiz için Kızıltoprak Zühtüpaşa Camii'nde Öğle Namazı'na müteakip bir mevlid düzenledi. Mevlidin ardından Kızıltoprak'ta söylenen besteler ve yapılan makaralarla zaman geçirerek saat 16:00 itibariyle abilerimiz tarafından tahsis edilen motora binmek üzere Kızıltoprak Tren İstasyonundan, Haydarpaşa'ya geçip, motora bindik.

Motorda söylenen besteler ve yapılan makaralar görülmeye değerdi. Kabataş İskelesine yaklaştığımızda ise İnleyen Nağmeler eşliğinde geldiğimizi hissettirmeye başladık. Avrupa Yakasından gelenlerle birlikte Kabataş İskelesinde güvenlik güçleri nezaretinde bir süre bekletildikten sonra İnönü Stadyumuna girmek üzere besteler eşliğinde yürümeye başladık. Bjk taraftarlarıyla yaşanan bir iki sürtüşme dışında içeri girene kadar her hangi bir sorun yaşanmadı.

İçeri girdiğimizde ise yapılan atışmalar, karşılıklı besteler işin eğlenceli tarafıydı. Takımımızı tribünlere çağırıp, '' Yenilsen bile, maçın sonunda. Sırılsıklam olsun, O forma! '' diyerek bu maçın ne kadar önemli olduğunu onlara hissettirmeye çalıştık. Maçın başlamasına kısa bir süre kala şehitlerimiz için bir pankart açıldı tribünde. Bizler maç boyu takımımıza destek olmaya çalışırken Bjk tribünleri aksine birbireriyle sürekli kavga halindeydiler. Bunun sonucunda desteğimize karşılığını Guiza'nın golü atıp, ilk yarı skorunu belirlemesiyle aldık. İkinci yarının başında gelen 2. golümüz ise Genç Fenerli Şemih Şentürk'ten tribünlere selam oldu. Desteğimiz ve coşkumuz adeta iki katına çıkarak İnönü'ye hakim olmamıza yetti. Ardından şampiyonluk hevesi kursağında kalan Bjk taraftarına '' Şampiyonluk yarınlara kaldı.. '' diyerek, elbet bir gün olacaklarını ama her zaman yarınlarda kaldığını hatırlattık. Son 15 dakikada yediğimiz gol biraz stresli anlar yaşamamıza neden oldu ancak girdiğimiz ani bestelerle hem sahada hemde tribünde galip geldiğimizi kanıtlayıp, maçı hakkımızla alarak hafta içinde çıkan dedikodulara kapak yapıp, kolpa basına latifede bulunduk.

İzmir'de görüşmek üzere..

0 yorum:

Yorum Gönder