16 Haziran 2009 Salı

Varsın Olsun Tüm Türkiye '' Şampiyon FENER '' Sesleriyle Bu Sene İnlemesin.

Herşey bitti artık.. Tüm umutları yitirdik bu gece sonrası şampiyonluk mucizelere kaldı diyebiliriz. Ne bekliyorduk ki bu ruhsuz, isteksiz, sahada saçma sapan hareketler yapan ve bir o kadarda git gide yerlere düşen transfer politikamız varken.

Futbol takımımız önce Avrupa kupaları daha sonra Turkcell Süper Ligimizde bizleri hüsrana uğratmışlardır. Sonuç ortada abilerimiz, kardeşlerimiz. Bu taraftar bunları mı haketti ? Hayır haketmedik biliyoruz..

Çünkü biz Fenerbahçe'yiz, biz büyük düşünür en ulaşılmaz olanı hedefleriz ama ne yazık ki başta yönetim ve teknik heyet olmak üzere herkes o büyük düşüncenin dışında hareket edip, takımın başarısı yerine başka şeylerle uğraşmayı hedef almışlardı bütün sene boyunca. Ne elde ettiler merak konusu tabi oda.

Ancak bizlerde biliyoruz ki bu sene boyunca alınan bütün başarısızlıklar en başta yönetimin suçudur. Tabi onlar rahat yatıyor olucaklar ki hiçte umursamaz bir şekilde hala boş bir şekilde amaçsız uğraşlarına devam ediceklerdir. Söylesenize hanginiz ne kazandı bu uğraşlar, bu saçma sapan işler neye yaradı.. Takım Şampiyon mu oldu BAŞKANIM ?

Futbolcular yazık sizlere.. Sizler bilemezsiniz çubuklu aşkını, sizler bilemezsiniz o renkler uğruna ne canlar yitirdiğimizi.. Anlayamazsın sen, bilemezsin bugüne kadar bir kez olsun. Kalpten, hissederek oynadın mı ? Hayır! biliyoruz, görüyoruz.

Hiç biriniz bu taraftara layık değilsiniz.. Haketmediğiniz milyon dolarları alıyorsunuz ama iş o giydiğin kutsal formanın hakkını vermeye, alın teri dökmeye gelince kimseyi göremiyoruz sahada.. Bu taraftara bir kez olsun layık olsaydınız bir kez olsun isteseydiniz.. Bugünlere gelmezdik. Sizler değilmiydi geçen sene tarih yazan ? Sizler değilmiydi Türkiye'yi ayağa kaldıran ? Sizler değilmiydi taraflı, tarafsız herkesin oynadığı futbolla takdirini toplayan ?

Hüsranlarlar dolu bir sene oldu ne yapalım olsun. Bizler kupalara aşık değiliz, varsın bu sene müzemize kupa girmesin. Varsın olsun tüm Türkiye '' Şampiyon FENER '' sesleriyle bu sene inlemesin. Ama iyi bilin şimdi yine rahatsınızdır, umursamıyorsunuzdur. Taraftarın aşkı renkleredir, sizlere değil. Bizler Fenerbahçe'mizin aşığıyız yönetimin, futbolcunun ve alınan onca KUPANIN değil. Bu her zaman böylede olacaktır. Onca söylenmesi gereken şey var hepinize ( yönetim, teknik heyet, futbolcu ) anlamazsınız ki laftan bilsek konuşuruz sabahlara kadar..

100 Yıl Kupa Almasak, Küme Düşsek Ne Olur, Şampiyonluğu Son Maçta, Kaybetsekte Ne Olur
Hiç Yüzümüz Gülmese, Hep Ağlasakta Olur, Bizim İçin Fark Etmez, Sevdan Onurumuzdur!


Liseli Genç Fenerbahçeliler

www.lisegfb.com

0 yorum:

Yorum Gönder