19 Haziran 2009 Cuma

Rant Elde Etmek İçin Ankaradaydık.

Öncelikle tüm abi ve kardeşlerime selamlar.

Bilindiği üzere geçtiğimiz Hacettepe maçında yine rant sağlamak (!) amacıyla tribünleri doldurmuştuk, deplasman olmasına rağmen. Başımızda elebaşlarıyla kandırılmış genç ve zengin çocuklarıyla bu tribün herşeye rağmen doldu. Kadıköyde bir lig maçı 44 YTL Ankara'ya gidiş geliş ve bilet 50 YTL. Arada ki fark gerçekten gülünç

Bu sıkıntılı günlerle abilerimizi elebaşı bizleri kandırılmış çocuk ve zengin saf genç görenlere rağmen yine yola koyulduk. Şimdi sizlerle paylaşacağım resimler, elebaşlarının rahatlığını konforunu, zengin çocuklarının lüks yerlerde konaklayıp uçakla gittiği deplasmana ait fotoğraflar.











Bizden eskilerin de söylediği gibi fotoğraflar yalan söylemez. Anlayana..

Bu zor koşullar altında eğlenmek makara yapmak muhabbet etmek tek kazancımız. İşte bu da o görüntüler.. Görüntüler sadece o anı bir anı olarak hatıra kılar. Tam olarak ne olup bittiğini ne kadar gülünüp edildiğini yaşamayan kimse bilemez.



Bu zor zamanlarda GFB alt grupları ve diğer FB gruplarının gösterdiği birlik beraberlik olması gereken gibiydi. Tribünler bir oldu cümle alem mor oldu.

Özellikle az sayıda Lise GFB üyesi kardeşimin Devils OF GFB deki abi ve kardeşlerimizle beraber yolculuk edip, iniş kalkışlarda beraber hareket etmesi bu birlik beraberliğe bir örnektir. İnanıyoruz ki bu tribünler bu şekilde hatta daha da büyüyerek ilerleyecek. Biz taraftarlar olarak, koltuğu sökülmüş yerlerde elebaşlarının arkasında kandırılmış saf gençler olarak desteğimizi ne olursa olsun vermeye devam edeceğiz.

0 yorum:

Yorum Gönder