2 Kasım 2009 Pazartesi

Kayseri Değerlendirmesi

Guiza, sen nasıl birşeysin. Futbolcu yerine berber olsaydın. Yemin ediyorum kafada saç bırakmadın. Sen misin 14 milyon € para karşılığı transfer edilen ? Sen misin İspanya Gol Kralı ? Bilmeyen birine bunu söylesen hassectear lan ordan demesse namerdim. Şaka mısın olm sen ?

Daum sana ne demeli ?


Ne bu panik, bu telaş. 1 puan bize çok lazım ya, al Deniz'i oyuna, puanı garantile bari. Özer nerelerde, yedek kulübesinde harcanan gençler kafilesine katılmak için mi alındı ? Daum bey, öne geçtikten sonra geriye yaslanmayı kendine tarz edindin, her maç tekrarlıyorsun. Twente ve Antep maçında mağlubiyet, Kayseride beraberliğe sebebiyet.

Helal olsun Emre Belözoğlu

Yılmadan koştu, koştu, koştu. Bıkmadan pres yaptı, kestiği toplar can alıcıydı. Oyun kurmada ki yeteneğini gösterdi. Sahada basmadık yer bırakmadı. Formanın hakkını verdi, maçta takımımızın sahada ki en iyi ismiydi. Helal olsun Emre'ye.

Hakem faktörü ?

Bir hakem, düdüğü hiç mi ağzından çıkarmaz. Sanki çocuğun eline vermişsiniz düdüğü, kafasına estiği gibi durdur anam durdur. Avantajları es geçti, verdiği kararlar çelişkiliydi. Sonucun sebebi belliydi, ama hakem faktörü esgeçilmemeli.

Türkiye standartlarında o penaltıya, %100 penaltı diyenler, kendi aleyhine çalınsa yine aynı tepkiyi verebilecekler mi merak ediyorum.

Eğer öyleyse, bunca yıl giden onlarca penaltımız haram zıkkım olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder